O scurta prezentare in imagini a salii de evenimente Atrium. Eleganta si stil pentru evenimente de neuitat.

La Atrium stim ca adevarata calitate si eleganta sta in detalii, de aceea am acordat o atentie deosebita acestora. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Unul din atuurile Atrium este cu siguranta mancarea pe care o servim. De la meniuri clasice de eveniment pana la cele avangardiste, totul este pregatit si prezentat in cel mai mic detaliu la o calitate de necontestat. Mereu aducem preparate noi in meniurile noastre si cautam sa alegem cele mai bune combinatii de ingrediente pentru a multumi si cele mai exigente gusturi. Bucataria profesionala de mari dimensiuni si personalul calificat de foarte buna calitate ne ajuta sa pastram permanent standardul ridicat la meniurile noastre. Mai jos gasiti o serie de imagini cu preparatele Atrium si cu modul de prezentare ales de noi.

Pentru ca o imagine face cat 100 de cuvinte, mai jos va prezentam o galerie cu poze de la o parte din evenimentele gazduite de Atrium. Daca doriti ca si evenimentul dumneavoastra sa se regaseasca printre imaginile de mai jos ne-ar face mare placere, trebuie doar sa ne furnizati pozele dumneavoastra preferate de la evenimentul Atrium si noi le vom posta in galerie.

In fiecare an Atrium organizeaza petrecerea de Revelion. Mancare excelenta, bautura in regim open bar, distractie la maxim, muzica live: acestea sunt caracteristicile petrecerii de trecere dintre ani organizate la Atrium. Nu ne credeti? Va asteptam cu drag la urmatorul Revelion sa ne fiti oaspeti, dar pana atunci va oferim o serie de imagini in galeria urmatoare.