Atrium: servicii ireprosabile, locatie aparte, meniuri avangardiste, eleganta si bun gust.

Pentru a straluci cu adevarat, orice eveniment necesita un cadru special, rafinat si plin de eleganta. Restaurantul ATRIUM imbina toate aceste calitati intr-un spatiu creat cu o atentie speciala pentru fiecare detaliu, cu deosebita eleganta si bun gust. Culori calde, detalii avangardiste, design modern, spatii ample, un loc cu adevarat “ALTFEL”.
Punem un accent deosebit pe serviciile oferite si pe calitatea evenimentelor organizate.
Daca doriti “ALTCEVA”, daca considerati ca evenimentul dumneavoastra nu trebuie sa treaca neobservat, restaurantul ATRIUM este cu siguranta locatia pe care o cautati.
Organizam si gazduim NUNTI, BOTEZURI, BALURI, PETRECERI PRIVATE, RECEPTII, LANSARI DE PRODUS, PREZENTARI, CONFERINTE.

Transformam EVENIMENTELE dumneavoastra in amintiri pentru o viata!

DE CE SA ALEGETI ATRIUM?

Motivele sunt multe si convingatoare. Mai jos gasiti o mare parte dintre ele dar cu siguranta veti avea si alte surprize placute pe parcursul evenimentului dumneavoastra la Atrium.

  • Design modern al salii cu atrium interior deschis pe 2 nivele. Oriunde ati sta in sala aveti vedere directa catre masa mirilor si catre ringul de dans.
  • Servire ireprosabila, servicii excelente si meniuri extravagante. La cerere putem aduce orice tip de ingredient. Meniurile Atrium va vor surprinde cu siguranta.
  • Oferte si pachete speciale pentru nuntile de duminica si nu numai. Incercam mereu sa venim in intampinarea clientilor nostri cu cele mai bune pachete pentru evenimente.
  • Evenimente All Inclusive: meniul, bautura open bar, cocktail bar, muzica (DJ profesionist sau formatie), foto/video, decoratiunile din sala, aranjamentele florale, candy bar, fruit bar. CONSULTANTA pentru toate detaliile evenimentului.
  • Sisteme prefesionale integrate. Sistem audio profesional cu posibilitate facila de conectare pentru DJ, formatii. LED TV pentru eventuale prezentari video sau slideshow imagini. Lumini laser in zona ringului de dans.
  • Ring de dans de mari dimensiuni deschis pe doua nivele cu vizibilitate maxima din orice loc al salii. Saptiu amplu, deschis, perfect pentru petreceri de pana la 350 de persoane.
  • Bucatarie profesionala la cele mai inalte standarde ca dotare si dimensiune.