NUNTA MOV CU AER REGAL

Decizia de a organiza o nunta dominata de culoarea mov e una destul de indrazneata. In antichitate, aceasta culoare era frecventa in cadrul nuntilor regale. Intre timp, vremurile s-au schimbat si cuplurile moderne pot alege dintr-o varietate foarte larga de nuante: de la mov inchis, ideal pentru o nunta luxurianta, ce are loc intr-un palat sau conac vechi, pana la mov deschis, natural, potrivit nuntilor in aer liber, inconjurate de vegetatie. E de remarcat faptul ca, in general movul a imprimat oricarui eveniment un caracter sofisticat.

nunta_mov_007nunta_mov_008

 

Nuanta si intensitatea culorii se alege in functie de perioada in care are loc nunta. Nuantele deschise se potrivesc perfect cu perioada primaverii si a verii, iar cele inchise sunt recomandate in timpul toamnei si a iernii.
Pentru o nota fresh, unele elemente de decor si nu numai (cateva flori din aranjamentele florale din sala, accesoriile domnisoarelor de onoare, servetelele, etc) pot avea culoarea verde deschis. Alte accente de culoare care sa mearga perfect cu movul inchis pot fi roz pal, auriu, argintiu, galben.

nunta_mov_005nunta_mov_002

Movul este o culoare ce se formeaza din doua culori de baza: rosu si albastru. Asa incat, nuantele de mov pot fi calde (in care predomina culoare rosie) sau reci (predomina albastru). Cele calde sunt de culoarea prunelor, a visinelor putrede (ca in imaginea din stanga jos), cele reci sunt nuantele de indigo (imaginea din dreapta jos).

nunta_mov_001nunta_mov_003
nunta_mov_004nunta_mov_006nunta_mov_009

Ideal ar fi ca rochia de mirasa sa aiba la randul ei un detaliu de aceasta culoare.

Tags: , , , , ,

Posturi recente

Arhiva

Categorii