MIRESELE DIN FILME

Pentru un plus de inspiratie de orice fel cand vine vorba de organizarea nuntii, o idee buna ar fi sa vizionezi filmele cu tema “nunta”, din ultima vreme. Acest lucru poate fi mai cu seama folositor atunci cand nu te poti decide asupra designului rochiei de mireasa. Daca te regasesti in personaj si in stilul acestuia poti opta pentru genul de rochie purtat de acesta in film.
Unul dintre acestea ar fi Razboiul mireselor (Bride War), unde cele doua mirese poarta creatii Vera Wang. Kate Hudson imbraca o rochie din colectia 2006,ampla, fara bretele, realizata din tulle, in timp ce Anne Heathaway poarta o rochie din colectia 2005, ivoire, asimetrica, tip sirena.

movie_bride_002movie_bride_003

Filmul The Time Traveller’s Wife a fost filmat in Canada, asa incat designerul de costume, Julie Weiss a optat pentru un creator local atunci cand a trebuit sa aleaga rochia de mireasa purtata de Rachel McAdams. Este vorba de Lee Ann Belter, iar rochia este modelul Cecilia din colectia 2008.

movie_bride_004movie_bride_005

Anne Heathaway in The Princess Diaries 2

movie_bride_006movie_bride_007

Sarah Jessica Parker in Sex and the City, purtand o creatie Stella McCartney.

movie_bride_010movie_bride_011

Kristin Davis in Sex and the City.

movie_bride_013movie_bride_014

Kirsten Dunst în Melancholia, 2011

melancholia-wedding-dress02missatlaplayablogspotcom_2
missatlaplayablogspotcommissatlaplayablogspotcom_1

Kristen Stuart in filmul Twilight, designer Carolina Herrera. Realizata din crepe-satin si dantela chantilly, rochia respecta descrierile autoarei seriei de succes, Stephenie Mayer.

Twilight-Breaking-Dawn-Wedding-Dress-Kristen-Stewart
twilight-breaking-dawn-bella-wedding-dress-kristen-stewart-carolina-herrera-5Twilight-Breaking-Dawn---Carolina-Herrera-Wedding-Dress-(2)
Twilight-Breaking-Dawn---Carolina-Herrera-Wedding-Dress-(1)Twilight-Breaking-Dawn---Carolina-Herrera-Wedding-Dress-(3)

 

Tags: , ,

Posturi recente

Arhiva

Categorii