BIJUTERIILE MIRESE

Cand vine vorba de bijuteriile pe care le asortam rochiei de mireasa avem la dispozitie o foarte mare varietate de optiuni. In primul rand ele trebuie sa se potriveasca personalitatii fiecarei mirese, fie ea clasica, extravaganta, moderna, discreta. Mai apoi, ar trebui foarte bine relationate cu tipul de rochie.
Daca rochia de mireasa e una foarte simpla, fara aplicatii de perle si cristale, intr-adevar trebuie neaparat sa porti niste bijuterii tip accent. Fie niste cercei lungi, tip candelbru, fie o bratara rigida si lata, fie un inel voluminos, fie un colier foarte detaliat, dar niciodata toate deodata!! Ar fi prea mult!! Daca cerceii sunt foarte prezenti, nu mai e nevoie de colier, dar poti purta cu incredere o bratara sau un inel. Cerceii mici, pe ureche pot fi asortati cu un colier masiv si pretios.
Deasemenea, in momentul in care iti alegi rochia, exista posibilitatea de a opta sau nu pentru accente tip brosa, cum e cazul rochiilor Aire Barcelona de mai jos. Daca nu, nu-ti fie teama sa-ti personalizezi rochia, pozitionand un astfel de accesoriu oriunde ti se pare ca merge.

bijuterii_002bijuterii_003
bijuterii_007bijuterii_012

Daca partea de sus a rochiei (corsetul sau bustul) e deja decorat, cu aplicatii de perle sau cristale, limiteaza-te doar la o pereche de cercei si o bratara sau un inel statement (de mari dimensiuni).

bijuterii_005bijuterii_004
bijuterii_014bijuterii_013
bijuterii_010bijuterii_011

Bijuteriile nu trebuie sa fie neaparat de cromatica rochiei de mireasa. Daca tema nuntii tale ste verde, rosu, mov, pentru o nota de extravaganta, poti purta cu incredere bijuterii cu cristale si pietre pretiose sau semipretioase de culorile respective.

bijuterii_016bijuterii_015

Daca nu faci parte din categoria mireselor clasice, poti opta pentru bijuterii realizate din materiale neconventionale: lemn, os, materiale textile, scoici.

bijuterii_009bijuterii_017

Tags: , , ,

Posturi recente

Arhiva

Categorii